Подові печі на камені
Надійні печі німецького виробництва унікальні високою якістю і довговічністю такі як електричні,газові, рідкопаливні поверхові хлібопекарські печі призначені для оснащення пекарень, кондитерських де свіжі хлібобулочний вироби потрібні цілодобово. Конструктивне виконання і якісні плити випічки гарантують найвищу якість продукції повній панелі хлібобулочного асортименту. Піч випущена в поверховому виконанні, окремі поверхи незалежні один від одного, завдяки чому можлива паралельна випічка декількох сортів продукції. Верхній і нижній нагрів кожного поверху регулюються ми незалежно у трьох ступенях потужності з точною підтримкою відрегульованої температури за допомогою регуляторів. Пар від поверхів відводиться або автоматично шляхом відкриття засувок, або пуском вентилятора, відсмоктувального гаряче повітря або пара від зони над піччю. Використання сажальных апаратів для всіх типів поставляються печей є наступним джерелом енергії і часу. Перевагами даних печей є : нескладний монтаж печі в тісні зони малих пекарень; просте обслуговування і поліпшення ергономічних властивостей печі; додатковий агрегат для пропарювання, що представляє собою джерело пара і температури для растойной камери; низька енергоємність