Фрізер для морозива BRAVO TRITTICO 305 EXECUTIVE EVO WATER COOLED
- Готово до відправки
352 800 ₴
Фризер-пастеризатор багатофункціональний із душем призначений для швидкого та простого виробництва морозива, кремів, мусів тощо. Продуктивність — 5 л/цикл, 20/30 л/год. Апарат автоматично готує, охолоджує й збиває.
Принцип роботи: вибрати необхідну програму, завантажити всі інгредієнти, натиснути кнопку старт.
Машина має електронне керування з рідкокристалічним дисплеєм 84 мм, понад 60 програм. Апарат розділений на дві частини: верхню вертикальну дежу для нагрівання (макс.температура +115С) і нижній горизонтальний циліндр для охолодження і збивання (мін.температура — 13 °C). Перелив пастеризованої суміші в циліндр охолодження всередині машини здійснюється запатентованою системою.
Усього за кілька хвилин апарат знижує температуру суміші для морозива з +85 °C до +4 °C. Термальний шок унеможливлює розвиток бактерій у суміші. Апарат обладнаний: у верхній частині — прозорою верхньою кришкою, що дає змогу візуально стежити за процесом приготування та додавати інгредієнти в потрібний час; системою прямого нагрівання дежі, датчиком температури гарячої суміші, знімним скребком-мішалкою, , який перешкоджає пригорянню продукту, що пастеризується, або примерзанню до стінок дежі під час охолодження; у нижній частині — горизонтальним циліндром для охолодження, з неіржавкої сталі; кришкою-дверцею циліндра, з полікарбонату, із із ізоляцією, з невеликою лійкою для додавання інгредієнтів у холодну суміш; заважнюванням із трьома сталевими лезами для розбивання льоду, автоматичним контролем збивання, 2 датчиками температури, запатентованою іонною системою 3 покоління, яка відстежує рух іонів і показує, коли продукт досяг необхідної для реалізації консистенції; жолобом для вивантаження морозива з циліндра.
Швидкість збивання суміші змінюється автоматично інвертором залежно від стадії робочого циклу. Охолодження пластинчастого конденсатора — водяне. Фризер виробляє всі різновиди морозива, слаші, сорбето, кондитерські вироби, як-от заварний крем, вершковий крем, лимонний крем, муслін, мус, баварський крем, фруктове желе тощо; соуси, джеми, супи, а також змішування різних типів шоколаду. Для шоколаду передбачені 3 спеціальні програми. Бічні панелі виготовлені з неіржавкої сталі.
- Ціна: 352 800 ₴