Піч Хлібопіч WP подова на камені NEU
- Готово до відправки
518 800 ₴
Високу якість хлібобулочної продукції та велику продуктивність підприємства можна досягти тільки при використанні якісного та автоматизованого хлібопекарського обладнання. Застосування тестозакатних машин у процесі тестоформування дає багато переваг - зниження кількості персоналу, підвищення якості та рівномірності продукції, зниження відсотка шлюбу готової продукції.
Хлібо піч подова на три поверхи з растойкою сенсорне дисплейне керуванням 2022 року в дуже хорошому стані в комплекті з витяжною парасолькою і вистоюванням. Також є посадкові стрічки додаткова опція внутрішнє розміри камери 1.20 на 80 ширина всередині камери і ширина печі зовнішня 90 см висота 1,90 без парасольки з парасолькою 2,10 можна працювати з листами 60х40 на один ярус поміщається два листи або на посадкових
Завдяки своїй унікальності електричні, поверхові хлібопекарські печі призначені для оснастки пекарень та кондитерських де свіжі хлібобулочні вироби потрібні цілодобово. Конструктивне виконання та якісні плити випічки гарантують найвищу якість продукції повної палітри хлібобулочного асортименту.
Пекти випущена в поверховому виконанні, окремі поверхи незалежні один від одного, завдяки чому можлива паралельна випічка декількох сортів продукції. Верхнє та нижнє нагрівання кожного поверху регулюються ми незалежно в трьох ступенях потужності з точною підтримкою відрегульованої температури за допомогою регуляторів.
Пара від поверхів відводиться або автоматично шляхом відкриття засувок, або пуском вентилятора, що відсмоктує гаряче повітря або пару від зони над піччю. Використання садових апаратів для всіх типів печей, що постачаються, є наступним джерелом енергії і часу.
Високу якість хлібобулочної продукції та велику продуктивність підприємства можна досягти тільки при використанні якісного та автоматизованого хлібопекарського обладнання.
Застосування тестозакатних машин у процесі тестоформування дає багато переваг - зниження кількості персоналу, підвищення якості та рівномірності продукції, зниження відсотка шлюбу готової продукції. ПОДОВА ПЕЧКА Хлібо піч подова на три поверхи з растойкою сенсорне дисплейне керуванням 2020 року в дуже хорошому стані в комплекті з витяжною парасолькою та вистоюванням. також є посадочні стрічки додаткова опція внутрішнє розміри камери 1.20 на 80 ширина всередині камери і ширина печі зовнішня 90 см висота 1,90 без парасольки з парасолькою 2,10 можна працювати з листами 60х40 на один ярус поміщається два деко або на посадкових електричні, поверхові хлібопекарські печі призначені для оснастки пекарень, кондитерських де свіжі хлібобулочні вироби потрібні цілодобово.
Конструктивне виконання та якісні плити випічки гарантують найвищу якість продукції повної палітри хлібобулочного асортименту. Пекти випущена в поверховому виконанні, окремі поверхи незалежні один від одного, завдяки чому можлива паралельна випічка декількох сортів продукції.
Верхнє та нижнє нагрівання кожного поверху регулюються ми незалежно в трьох ступенях потужності з точною підтримкою відрегульованої температури за допомогою регуляторів. Пара від поверхів відводиться або автоматично шляхом відкриття засувок, або пуском вентилятора, що відсмоктує гаряче повітря або пару від зони над піччю. Використання садових апаратів для всіх типів печей, що постачаються, є наступним джерелом енергії і часу.
Перевагами даних печей є: нескладний монтаж печі в тісні зони малих пекарень; просте обслуговування та покращення ергономічних властивостей печі; додатковий агрегат для пропарювання, що є джерелом пари і температури для растойной камери; низька енергоємність – основа Вашої прибутковості.
Основні | |
---|---|
Виробник | WP |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 518 800 ₴