Шафа розстоянка Ферментаційна шафа ILSA Gäromat+35-20с парою
- Готово до відправки
145 300 ₴
Розстойка тесту – це найважливіший технологічний етап підготовки тесту безпосередньо до випікання. У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю). Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). за розмірами міститься один візок 60-80 або 60-40 стоїть штатна система парозволоження Miwe
Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості.
Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). Растойка Комбінувань -25 +60 і 99 % вологості для різних видів тестової заготівлі Miwe Gäromat з Німеччини в дуже хорошому стані внутрішні розміри на два візки 60х40 або на один 60х80 якщо працювати з парою то вимагає підключення води живлення 380 вольт є влаштовані так само стоїть система для охолодження висота 2,20 глибина 1,20 ширина 90см внутрішні розміри камери ширина 80 см глибина 1 метр.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вид обладнання | Холодильна шафа |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Виробник | Rondo |
- Ціна: 145 300 ₴