Шафа Розстійка для тіста Klima Miwe
- В наявності
174 300 ₴
Шафа під візки з парозволоженням від фірми Miwe Німеччина
Розстойка тесту – це найважливіший технологічний етап підготовки тесту безпосередньо до випікання. У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю). Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). Стоїть штатна система парозволоження Liinord в Україні не працював відправимо в будь-яке місто і встановимо Розстій тесту - це найважливіший технологічний етап підготовки тесту безпосередньо до випічки. У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю). Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). Растойка Комбінувань -25+60 та 99% вологості для різних видів тестової заготівлі Miwe Gäromat з Німеччини в дуже хорошому стані.
Основні | |
---|---|
Виробник | Miwe |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 174 300 ₴