Конусний округлювач тіста Werner & Pfleiderer
- В наявності
186 800 ₴
Округлювач підходить для всіх поширених видів тіста – пшеничного, пшенично-житнього, житньо-пшеничного, цільнозернового. За рахунок того, що точність припасування жолоба і конуса дуже висока, відщипування шматочків тіста практично не відбувається. Конус та жолоб округлювача покриті тефлоном.
Округлювач підходить для всіх поширених видів тіста – пшеничного, пшенично-житнього, житньо-пшеничного, цільнозернового.
За рахунок того, що точність припасування жолоба і конуса дуже висока, відщипування шматочків тіста практично не відбувається.
Конус та жолоб округлювача покриті тефлоном. Завдяки особливій формі жолобів, які розташовуються навколо конуса, машина чудово округляє заготовки з різних видів тіста і надає їм правильної кулястої форми.
Під час заокруглення тісто обминається, утворюється однорідна структура м'якішу. На поверхні формується тонка плівка, яка під час вистоювання обмежує вихід вуглекислого газу і стає основою гладкої та рівномірної скоринки.
Тех.характеристики:
Діапазон вагу 90-700 г
Продуктивність до 3500 шт/год
Швидкість обертання конуса 27 об/хв
Напруга (3-фазна) 220-400 В
Потужність 1100 Вт
Конусний округлювач ідеально підходить для заокруглення як м'якого, так і середньої густини тіста.
Округлення досягається за допомогою конуса, що обертається, який обертає тісто вздовж увігнутих каналів для надання круглої форми тесту.
Машина укомплектована автоматичним поданням олії. Канали та конус покриті тефлоновим покриттям, щоб запобігти прилипанню тіста.
При комплектації машини системою подачі гарячого повітря можна заокруглювати тісто з високою вологістю.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | WP |
Кількість швидкостей роботи | 2 |
Тип управління | Електронно-механічне |
- Ціна: 186 800 ₴