Кошик
105 відгуків
Pekar.Iwan
+380 (99) 235-23-13

Хлібопіч для пекарні Debag з Німеччини

  • В наявності

228 300 ₴

+380 (99) 235-23-13
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Хлібопіч для пекарні Debag з Німеччини
Хлібопіч для пекарні Debag з Німеччини
228 300 ₴
В наявності
+380 (99) 235-23-13
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Замороженими заготовками називаються заморожені в (злегка) розстоєному стані тестові заготовки, які технологія випікання заморожених тестових заготовок MIWE дозволяє випікати без додаткового вистоювання відразу в замороженому вигляді.

Для цього технологія випікання заморожених тестових заготовок MIWE комбінує контрольоване розморожування таких тестозаготівель у пекарній камері з подальшим процесом випікання.

Ви викладаєте заморожені тестові заготовки з камери глибокого заморожування прямо на листи, засуваєте листи в піч і запускаєте відповідну програму випікання заморожених тестових заготовок.

Все інше самостійно виконує хлібопекарська піч: стрімке розморожування до температури всередині виробу близько 0 °C (при цьому постійне зволоження та імпульси обдування захищають поверхню заготовок від висихання) та автоматичний запуск відповідної програми випікання.

Тривалість всього процесу залежить від особливостей виробу, що обробляється: для булочок вона становить приблизно від 24 до 27 хвилин.

Завдяки своїй унікальності електричні, поверхові  хлібопекарські печі призначені для оснастки пекарень, кондитерських де свіжі хлібобулочні вироби потрібні цілодобово. Конструктивне виконання та якісні плити випічки гарантують найвищу якість продукції повної палітри хлібобулочного асортименту.

Пекти випущена в поверховому виконанні, окремі поверхи незалежні один від одного, завдяки чому можлива паралельна випічка декількох сортів продукції.

Верхнє та нижнє нагрівання кожного поверху регулюються ми незалежно в трьох ступенях потужності з точною підтримкою відрегульованої температури за допомогою регуляторів. Пара від поверхів відводиться або автоматично шляхом відкриття засувок, або пуском вентилятора, що відсмоктує гаряче повітря або пару від зони над піччю.

Використання садових апаратів для всіх типів печей, що постачаються, є наступним джерелом енергії і часу.

Перевагами даних печей є: нескладний монтаж печі в тісні зони малих пекарень; просте обслуговування та покращення ергономічних властивостей печі; додатковий агрегат для пропарювання, що є джерелом пари і температури для растойной камери; низька енергоємність – основа Вашої прибутковості.

Конвекційна хлібопекарська піч для неперевершеної якості виробів у межах асортименту. Універсальна конвекційна хлібопекарська піч з електрообігрівом для випікання будь-яких тестових заготовок.

Найкращий вибір для філії пекарні з найвищими вимогами до якості. Високоякісний парозволожувач для отримання ідеального блиску, крихкості кірки та оптимального розриву кірки по надрізу - у тому числі при випіканні заморожених тестових заготовок.

Для чотирьох, шести, восьми або десяти напрямних для листів розміром 60 x 40 см. З численними інтелектуальними функціями, які роблять процес випікання справжньою насолодою.

Основні
ВиробникDEBAG
Країна виробникНімеччина
Гарантійний термін6 міс
Вид обладнанняПіч хлібопекарська
Джерело живленняЕлектрика
  • Ціна: 228 300 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner