Льодогенератор гранульованого льоду Hoshizaki ICE maker
- В наявності
62 300 ₴
Льодогенератор Hoshizaki ICE maker з повітряною системою охолодження - гідний вибір! Льодогенератор Nord Cap ICE Hoshizaki ICE maker Повністю перевірений і протестований. Льодогенератори (льодогенератори)
Льодогенератор призначається для приготування чистого (харчового) гранульованого льоду, який застосовується для охолодження не тільки прохолодних напоїв та коктейлів, а й шампанських вин. Використовується в ресторанах, а також для викладання холодних закусок при організації фуршетів і бенкетів.
. У ресторанах та готелях він застосовується для сервірування делікатесних страв. Такий лід є найтоншими пластинками, товщиною 2-3 мм і довжиною 1-2 см. Його температура до -12 °С. Є найхолоднішою формою сухого льоду з вологістю менше 2%. Завдяки мінімальній вологості, льодові лусочки не злипаються між собою, а за рахунок великої площі поверхні він охолоджує продукти швидко та рівномірно.
Льодогенератор призначається для приготування чистого (харчового) лускатого льоду, який застосовується для охолодження не тільки прохолодних напоїв та коктейлів, а й шампанських вин. Використовується в ресторанах, а також для викладання холодних закусок при організації фуршетів та банкетів.
Льодогенератор має електронне управління, оснащений вбудованою системою очищення. Випарник вертикальний, циліндричний, із постійною генерацією льоду.
Апарат дозволяє встановлювати кілька видів бункерів. 220 вольт продуктивність на добу до 90 кг Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладення продуктів у салат-барах, у барі як компоненти для коктейлів, в декоративних та багатьох інших цілях.
Для використання в барах та ресторанах лід випускається різної форми: кубики дайс, напівдайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий та гранульований. Використання різних видів льоду:
- Лускатий лід використовується при викладанні рибних та м'ясних напівфабрикатів. - Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів та шведських столів. - Кубиковий лід використовується для приготування коктейлів.
Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження.
Наприклад, для охолодження лонг-дринків (коктейлів з великим обсягом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потребу того чи іншого закладу у льоду бажано визначити, виходячи з фактичних витрат з урахуванням усіх напрямків використання льоду: охолодження готових напоїв у келихах та пляшках, утримання салат-бару, охолодження страв тощо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Дайс |
Вид льоду | Гранульований |
Можливість підключення до водопроводу | Так |
Тип охолодження | Вентильований |
Тип управління | Електронне |
Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | 6 міс |
- Ціна: 62 300 ₴