Шафа для Розстоювання тіста Klima Liinord
- В наявності
278 100 ₴
Шафа під візки з парозволоженням від фірми Liinord Німеччина
Розстойка тесту – це найважливіший технологічний етап підготовки тесту безпосередньо до випікання. У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю).
Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). Стоїть штатна система парозволоження Liinord
У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю).
Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). Растойка Комбінувань -25+60 та 99% вологості для різних видів тестової заготівлі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Linor |
Країна виробник | Німеччина |
Джерело живлення | Електрика |
Тип управління | Електронне |
Колір корпусу | Білий |
Вид обладнання | Пекарська/розстоєчна шафа |
Номінальна напруга | 380 В |
- Ціна: 278 100 ₴