Борошнопросіювач Kemper
- В наявності
80 900 ₴
Мукопросіювач Kemper
Kemper призначений для очищення від сторонніх домішок, а також для розпушування та аерації борошна, що сприяє кращому тесту.
Застосовується на підприємствах хлібопекарської та кондитерської промисловості. Мукопросіювач промислового призначення – це спеціальна конструкція для просіювання великої кількості борошна та інших сипучих продуктів. Обладнання мукопросіювач має попит у закладах з виготовлення їжі. Не обходяться без такого пристрою кондитерські, пекарні, їдальні, ресторани, точки фастфудів. Який краще вибрати борошнопросівник для бізнесу знають далеко не всі. Щоб купити довговічне та якісне обладнання, про нього потрібно дізнатися якнайбільше інформації. У цій статті ви знайдете все про ці пристрої. Види Мукопросівник став широко використовуватися давно. Це дуже зручний пристрій, оскільки промислова діяльність має на увазі не тільки окреме просіювання, але й розпушування, аерацію сировини. Борошно надходить на підприємства зазвичай у брудному вигляді, з різними неприємними частинками. А мукопросіювач у процесі роботи відокремлює всі ці домішки. Сировина виходить чистою, готовою до подальшого використання. Така техніка здійснює величезну роботу та може замінити кілька різних приладів. Весь процес механізується, скорочується час виробництва. Отже, підвищується продуктивність підприємства. Класифікуються борошнопросіювачі за такими ознаками: За способами подачі борошна: ручні та шнекові. За методами просіювання: вібраційні та відцентрові.
За габаритами: компактні та великогабаритні. Щоб зрозуміти, яка машина потрібна саме вашій справі, потрібно дізнатися докладніше про кожний різновид.
Ручні та шнекові Мукопросіювачі ручного типу зараз майже не використовуються на виробничих лініях. Хоча такі прилади дешевші, ніж шнекові, популярність їх не висока. Щоб привести пристрій у дію, потрібна ручна праця: засипати сировину спеціальними громіздкими лопатками. Це важко, незручно та забирає багато часу.
Є, звичайно, мініатюрні ручні просіювачі, але їх використовують лише у побутових умовах. Або в невеликих точках громадського харчування.
Шнекове обладнання використовується найчастіше. Борошно в машину потрапляє автоматично. Там встановлена пересувна система – шнек, на поверхні якого вмонтовано ємності та щіточки. Оператору потрібно лише запустити режим і машина сама завантажується сировиною і «везе» його в ємностях до резервуара.
По дорозі очищаючи від домішок за допомогою вбудованих щіточок. Такий процес очищення називається магнітною сепарацією. Це громіздке та дороге обладнання. Встановлюється найчастіше на великих переробних підприємствах.
Вібраційні та відцентрові Устаткування вібраційного типу функціонує за рахунок коливань сита. При такому методі просіювання сито запускається в авторежимі та здійснює зворотно-поступальні рухи над спеціальною вбудованою ємністю.
Таке обладнання здатне за годину просіяти від 100 до 1000 кг. борошна. Процес швидкий і вимагає контролю оператора. У приймальний бункер сировина попадає з мішка, який заздалегідь встановлюється на спеціальний майданчик.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 140 кг |
Виробник | Kemper |
Країна виробник | Німеччина |
Ємність завантажувального бункера | 50 кг |
Напруга | 380 В |
Потужність | 2 кВт |
Режим роботи | Безперервний |
Продуктивність | 100 кг/год |
- Ціна: 80 900 ₴