Шафа для Розстоювання Тіста Miwe Gäromat

- В наявності
244 900 ₴
+380 (99) 235-23-13
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення
Ферментаційна шафа + 65-18 під візок 60х80
Розстойка тесту – це найважливіший технологічний етап підготовки тесту безпосередньо до випікання.
У процесі формування заготовок порушується пористість структури тіста і з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ (оксид вуглецю). Перед випіканням у тісті залишається лише 8-14% оксиду вуглецю від необхідної кількості. Під час остаточного вистоювання відбувається інтенсивне бродіння заготовок, яке супроводжується утворенням основної частини оксиду вуглецю (86-92%). за розмірами міститься один візок 60-80 або 2 візка 60-40 стоїть штатна система парозволоження Miwe Automat
- Ціна: 244 900 ₴